Største renovering i 40 år

Den største renovering i 40 år - 100,000 m² vil blive bygget på hospitalet campus i Helsingborg, mange bygninger skal renoveres og et projektkontor på ca. 2000 m ² er under opførelse. Den største ombygningen på Helsingborg Hospital i 40 år er igangsat og FM Bygningsdrift er på plads og er en vigtig del af projektet de næste 8 år.
 
Helsingborg Sygehus undergår sin største renovering i 40 år. Hovedbygningen er ved at blive renoveret, og i efteråret trækker næste fase, hvor en ny bygning på fire etager vil blive bygget. Et byggeprojekt i denne størrelsesorden går ikke ubemærket hen, og det har vist sig ikke mindst ved de lokale medier i Helsingborg og Skåne-regionen som har bemærket byggeriet både i pressen og på tv.
 
FM Bygningsdrifts Jan Johansson, som er projektleder på Helsingborg projektet, siger bl.a til medierne: at projektet er kompliceret, når bygningen ligger i byen og har meget lidt plads til at bevæge sig rundt på. Man skal altid tage hensyn til de patienter, besøgende og personale, der arbejder på hospitalet, de kommer altid først. Målet er, at projektet skal ses og bemærkes så lidt som muligt.
 
For ikke at tage optage for meget plads, bygges nu et nyt projekt kontor i det område, hvor projektet føres sammen med arkitekter, designere og andre til at få deres arbejdspladser. Ca. 2000 m² skure skal huse det nye projekt kontor. Bestræbelserne på at opsætte disse vil blive afsluttet i løbet af oktober måned, og flytningen sker i begyndelsen af ​​december.
 
Ud over områdets ledelse har FM Bygningsdrift ansvar for logistik, flytning koordinering, koordineringsarbejde, projektkoordinering og kommunikation.

Byggeriet forventes afsluttet i 2023 og anslås at koste kr. 4,5 milliarder.
 
 Tilbage