"Entreprenørerne bliver mere effektive og ressourcerne bedre udnyttet. Jeg forventer, at det i den sidste ende vil vise sig at være en god forretning for os som bygherre"
Sven Andreasen, Gentofte Ejendomme

Citat hentet fra bogen:
"BEDRE BYGGEPROCESSER - femten trimmede lærestykker fra aktuelt dansk byggeri"
-
som bl.a. fortæller om FM Bygningsdrifts arbejdsproces i forbindelse med renonvering af Kildeskovshallen for Gentofte Ejendomme. Her havde FM Bygningsdrift til opgave at styre byggeplads og logistik.

Bogen kan købes HER     
FM Bygningsdrift er en rådgivningsvirksomhed med speciale i at håndtere alle de vigtige ydelser, som ikke har noget med det egentlig byggeri at gøre, men som skaber de nødvendige forudsætninger for en effektiv byggeproces. Derved skabes rammerne for bedre byggeri til den rette pris, kvalitet og tid.
 
Virksomheden blev etableret i 2003 af Gitte og Ole Stensbjerg.
 
FM Bygningsdrift tilbyder en række forskellige ydelser indenfor bl.a.:
- Byggepladslogistik, hvilket vil sige rådgivning samt praktisk organisering og drift af byggepladser.
- Flyttelogistik, herunder organisering og gennemførelse af store flytninger.
- Facility Management
- Construction Management

FM Bygningsdrift fik i 2007 tildelt ProcesPrisen for sit "nytænkende forretningskoncept og værdiskabende initiativ til at professionalisere et område - hvor entreprenørerne selv performer dårligt".Uddrag af priskomittens begrundelse:
"Komiteen har i sit valg lagt vægt på FM Bygningsdrift's procesperspektiv, hvor de håndterer byggepladsen, som en midlertidig fabrik, samt på den grundlæggende forretningsfilosofi, hvor forståelsen af byggeprocessen og dens kompleksiteter er en af de spidskompetencer FM Bygningsdrift's arbejder med". 

Uddrag fra artikel på Boligfonden Kuben:
"FM Bygningsdrift har specialiseret sig i at etablere dette rette flow på små og store byggepladser, så alle har mulighed for at gøre det de er bedst til. Derved kan både rådgiver, entreprenører og bygherre koncentrere sig om sit kerneområde".

Se i øvrigt vores mange udførte opgaver under "Referencer".